Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'gnm_adding_scripts' not found or invalid function name in /var/www/vhosts/markendaalglas.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Glazenzetter Breda

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Zoekt u een glazenzetter in Breda? Dan heeft u bij deze gevonden wat u zocht. Glazenhandel Markendaal is dé glazenzetter van Breda. Wij zetten verschillende soorten glas, maar kunnen ook glas bewerken of herstellen. Daarnaast leveren wij ook glas en alle benodigdheden zodat u het zelf kunt zetten. Wij werken niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven en overheidsinstellingen. We hebben zelfs een exclusief samenwerkingsverband met een aantal grote verzekeraars.

De glazenzetter in Breda met een spoedservice

Wij zetten niet alleen glas tijdens reguliere werkuren, maar ook daarbuiten wanneer er sprake is van een spoedgeval. In dat geval kunt u contact opnemen met onze spoedservice. Deze is 24 uur per dag en 7 dagen in de week te bereiken. Nadat u gebeld heeft, komen wij zo snel mogelijk. Niet iedere glaszetter in Breda kan u het gemak van een spoedservice bieden. Wanneer geen sprake is van spoed proberen wij u ook zo snel mogelijk te helpen. Veel van onze producten hebben we op voorraad en anders kan het binnen een dag bezorgd worden. Bij Glashandel Markendaal kunnen we u dus vaak binnen een paar dagen al helpen.

Contact opnemen

Als u gebruikt wilt maken van onze service raden we u aan snel contact met ons op te nemen. Zowel gewone als spoedafspraken kunnen worden ingepland door te bellen naar 076 521 25 52. U bent ook van harte welkom in onze werkplaats aan de Donkvaart 17 in Breda wanneer u vragen heeft over ons werk als glazenzetter of wanneer u een afspraak wilt maken.

Ons assortiment

Bekijk het productaanbod

Neem contact op