Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'gnm_adding_scripts' not found or invalid function name in /var/www/vhosts/markendaalglas.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Glasspecialist Breda

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Bent u op zoek naar een glasspecialist in de buurt van Breda? Kom dan naar Glashandel Markendaal. Wij hebben inmiddels een behoorlijke reputatie opgebouwd in de omgeving van deze stad. Onze professionele glaszetters werken voor onder meer particulieren, gemeentes en andere overheidsinstellingen, winkelketens, beheermaatschappijen en werken nauw samen met verzekeraars. Naast het leveren van glas, zorgt de glasspecialist uit Breda ook voor het zetten van glas én het herstellen ervan.

Glashandel Markendaal: uw glasspecialist in Breda

De glasspecialist uit Breda, Glashandel Markendaal, verkoopt diverse typen glas. Zo vindt u in ons assortiment onder andere:

  • Draad glas;
  • Floatglas;
  • Gehard glas;
  • Gelaagd glas;
  • Sierglas;

Dit is echter niet het enige dat wij verkopen. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor het plaatsen van ventilatieroosters of kunststof dakramen op schadegevoelige plekken. Glashandel Markendaal verkoopt ook producten als u zelf glas wilt plaatsen, zoals kitten, glaslatten en stopverf.

Ook voor spoedservice

Het kan altijd voorkomen dat een ruit sneuvelt of om een andere reden snel nieuw glas geplaatst moet worden. Ook hiervoor komt u naar Glashandel Markendaal, want wij vinden het belangrijk dat wij altijd klaar staan voor onze klanten. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar via het telefoonnummer 076-521 25 52. U belt naar dit telefoonnummer in spoedgevallen of het maken van een gewone afspraak.

Ons assortiment

Bekijk het productaanbod

Neem contact op