Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'gnm_adding_scripts' not found or invalid function name in /var/www/vhosts/markendaalglas.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Glasservice Breda

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Op zoek naar een goede glasservice in Breda? Glashandel Markendaal staat bekend als dé glasspecialist in Breda en levert kwaliteit waar anderen niet aan kunnen tippen. Dat is dan ook de reden dat wij voor veel organisaties werken. Zo hebben wij een exclusief samenwerkingsverband met een aantal grote verzekeraars. Daarnaast werken wij voor grote bedrijven, winkelketens, beheermaatschappijen, gemeentes en overheidsinstellingen. Maar dat is niet het enige! Ook een groot aantal particulieren heeft al gebruik kunnen maken van onze uitstekende glasservice in Breda.

Glashandel Markendaal: uitstekende glasservice in Breda

Wij staan bekend als de expert op het gebied van glaszetten, glasbewerking en glasherstel. Wij werken met veel soorten glas, zoals floatglas, maar ook draadglas en gelaagd glas. Vrijwel alles is mogelijk op het gebied van glas. Daarnaast plaatsen wij ook roosters in uw ramen om de ventilatie te regelen. Kunt u dit ook allemaal prima zelf? Schaf dan uw glas of het juiste materiaal om glas te zetten en herstellen in bij ons. Wij hebben vrijwel altijd alles op voorraad en anders zorgen we dat we het de volgende dag voor u hebben. Dit toont wel aan dat onze glasservice in Breda altijd goede kwaliteit levert en zeer flexibel en klantvriendelijk is.

Extra service

Bovenstaande services zijn niet het enige wat Glashandel Markendaal te bieden heeft. Wij hebben namelijk ook een spoedservice. Deze is 24 uur per dag bereikbaar via 076 521 25 52. Na uw telefoontje komen wij meteen. Via hetzelfde telefoonnummer kunt u ook gewone afspraken inplannen. Ook wanneer u nog vragen heeft over onze glasservice in Breda kunt ons altijd bellen of een keertje langskomen in onze werkplaats aan de Donkvaart 17 in Breda.

Ons assortiment

Bekijk het productaanbod

Neem contact op