Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'gnm_adding_scripts' not found or invalid function name in /var/www/vhosts/markendaalglas.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Glasschade huis

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Heeft u glasschade aan deuren of ramen in uw huis? Glashandel Markendaal staat voor u klaar! Wij plaatsen glas, bewerken en herstellen het en kunnen het ook leveren, inclusief producten om het zelf te zetten. Wij zijn uniek dankzij onze spoedservice. 24 uur per dag en 7 dagen in de week kunt u ons bellen voor glasschade. Wij komen dan nog diezelfde dag bij u langs. Wij leveren altijd kwalitatief werk af en geven iedere klant de persoonlijke aandacht die hij of zij verdient.

Glasschade in huis? Laat Glashandel Markendaal het oplossen!

Is er een raam kapot bij u en moet hier snel wat aan worden gedaan? Bel dan Glashandel Markendaal. Veel van ons glas hebben wij op voorraad en anders kunnen wij het bestellen en is het vaak al de volgende dag binnen. Alle glasschade bij u in huis kan dus snel gerepareerd worden. Wij plaatsen verschillende soorten glas:

  • Floatglas;
  • Gehard glas;
  • Gelaagd glas;
  • Draadglas;
  • Sierglas

Ook kunnen wij roosters voor ventilatie, voorzetramen en kunststof dakplaten plaatsen. Gaat u liever zelf aan de slag? U kunt bij ons ook glas en alles wat u nodig heeft om het te plaatsen bij ons kopen. Zo kunt u als enthousiaste doe-het-zelver zelf aan de slag.

Altijd bereikbaar

Soms komt het voor dat glasschade bij u in huis zeer snel moet worden opgelost. In dat geval kunt u onze spoedservice inschakelen. U kunt ons 24 uur per dag bellen en we komen nog dezelfde dag bij u langs. Bel daarvoor naar 076 521 25 52. Ook met vragen of wanneer u een normale afspraak wilt maken, kunt u bovenstaand telefoonnummer bellen.

Ons assortiment

Bekijk het productaanbod

Neem contact op