Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'gnm_adding_scripts' not found or invalid function name in /var/www/vhosts/markendaalglas.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Glasschade Breda

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Bij glasschade in Breda schakelt u Glashandel Markendaal in! Velen gingen u al voor. Onze klantenbestand is zeer uitgebreid en bestaat naast particulieren ook uit een groot aantal bedrijven en overheidsinstellingen. Zo de politie in Breda vaste klant bij ons. Ook hebben we een exclusief samenwerkingsverband met een groot aantal verzekeraars. Zij kiezen allen voor ons vanwege de goede kwaliteit die we leveren, onze flexibele houding en klantgerichte werkwijze.

Glasschade in Breda? Kies voor Glashandel Markendaal!

Het maakt niet uit om wat voor soort glasschade het gaat. Glashandel Markendaal weet wat te doen. Wij werken met veel verschillende soorten glas. Wij kunnen vrijwel ieder type glas plaatsen, maar ook herstellen of bewerken. Daarnaast plaatsen we ook roosters om de ventilatie te verbeteren. Als u zelf de glasschade wilt herstellen, kunt u dat doen met behulp van onze producten. Wij leveren het glas en alle middelen die u nodig heeft om glas te herstellen of te plaatsen. U kunt zelf kiezen of u de glasschade zelf herstelt of dat u dat laat doen door een van de best glasspecialisten in Breda.

Met spoed glasschade laten herstellen

Als u wilt dat uw glasschade in Breda zo snel mogelijk wordt hersteld, kan onze spoedservice u helpen. U kunt 24 uur per dag bellen naar 076 521 25 52 voor spoedgevallen. Wij komen dan meteen. Wanneer u geen spoedgeval kunt u ook naar dit telefoonnummer bellen. Wij plannen dan met u een afspraak in om de glasschade te komen herstellen wanneer het u uitkomt.

Ons assortiment

Bekijk het productaanbod

Neem contact op