Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'gnm_adding_scripts' not found or invalid function name in /var/www/vhosts/markendaalglas.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Glasherstel Breda

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Glashandel Markendaal is dé glasspecialist die glasherstel verzorgt in regio Breda. Wij herstellen glas op efficiënte en kwalitatieve wijze. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen om glas te vervangen en het te bewerken. Ook kunt u bij ons glas kopen om het zelf te plaatsen. Daarvoor leveren we alle producten die u nodig heeft als u zelf glas gaat zetten.

Glashandel Markendaal: de specialist voor glasherstel in Breda

Zitten er barsten of scheuren in uw raam? Wanneer het niet te ernstig is, hoeft het glas vaak niet meteen vervangen worden, maar is herstel vaak voldoende. Glashandel Markendaal in Breda heeft alle middelen in huis om glasherstel gemakkelijk uit te voeren. Het meeste hebben wij gewoon op voorraad. Als dit niet het geval is, hebben wij het vaak de volgende dag in huis. Wij kunnen allerlei soorten glas herstellen, van floatglas tot gehard glas.

Glasherstel bij noodgevallen

Wanneer er veel haast bij is om het glasherstel in Breda uit te voeren, kunt u gebruikmaken van onze spoedservice. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen via 076 521 25 52. Wij komen vervolgens meteen. Als uw situatie minder dringend is, kunt u een gewone afspraak inplannen. Ook dat kan via bovenstaand telefoonnummer.

Ons assortiment

Bekijk het productaanbod

Neem contact op