Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'gnm_adding_scripts' not found or invalid function name in /var/www/vhosts/markendaalglas.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Glasbedrijf Breda

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Glashandel Markendaal is een uitstekend glasbedrijf in Breda. Wij leveren, zetten, bewerken en herstellen glas. We houden de lijntjes kort in onze organisatie en zijn daardoor erg flexibel en klantgericht. Dat is de reden dat al veel particulieren, maar ook bedrijven en overheidsinstellingen hebben gekozen voor onze service. Dankzij onze kwaliteit en goede dienstverlening hebben we een vast klantenbestand opgebouwd met klanten die veelvuldig gebruik maken van onze diensten.

Glashandel Markendaal: kwalitatief glasbedrijf in Breda

Wij bieden u graag veel mogelijkheden op het gebied van glas. We hebben verschillende types glas voor u op voorraad:

  • Gehard glas;
  • Gelaagd glas;
  • Draadglas;
  • Sierglas;

Ook kunnen wij kunststof dakplaten plaatsen wanneer gewoon glas te makkelijk beschadigd zou raken op de desbetreffende plek. Daarnaast zijn onze glazenzetters in staat voorzetramen en ventilatieroosters te plaatsen. Wanneer u liever zelf glas zet, kunt u bij ons het glas en de producten om het succesvol te plaatsen kopen. Dit maakt ons tot een zeer kwalitatief glasbedrijf in Breda.

Service bij spoedgevallen

Wanneer er met spoed nieuw glas moet worden gezet bij u, kunt u gebruik maken van onze spoedservice. Wij bij Glashandel Markendaal vinden het belangrijk dat u ons te allen tijde kunt bereiken voor een spoedgeval. Daarom zijn wij op ons telefoonnummer 076 521 25 52 24 uur per dag bereikbaar. Hier kunt u zowel voor gewone afspraken als voor spoedgevallen naar bellen. Dus als u een kwalitatief glasbedrijf in Breda zoekt dat u gelijk kan helpen, is Glashandel Markendaal de uitstekende keuze.

Ons assortiment

Bekijk het productaanbod

Neem contact op