Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'gnm_adding_scripts' not found or invalid function name in /var/www/vhosts/markendaalglas.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Glas op maat Breda

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Zoekt u glas op maat in Breda? Dat vindt u bij Glashandel Markendaal. Wij staan bekend als dé glasspecialist van Breda en leveren niet alleen glas, maar zetten en herstellen het ook voor u. Dit doen wij niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven, gemeentes, overheidsinstellingen, winkelketens en beheermaatschappijen. We hebben zelfs een exclusief samenwerkingsverband met een groot aantal verzekeraars.

Glas op maat koopt u in Breda bij Glashandel Markendaal

Glashandel Markendaal in Breda verkoopt verschillende soorten glas op maat. Zo verkopen we:

  • Floatglas;
  • Draadglas;
  • Gehard glas
  • Sierglas;
  • Gelaagd glas.

Dat is echter niet het enige. Wij verkopen ook producten waarmee u zelf glas kunt zetten, zoals stopverf, kitten, rubbers en glaslatten. Alles is in principe uit voorraad leverbaar. Als wij het niet op voorraad hebben, bestellen we het meteen. Meestal hebben we het dan de volgende dag al in huis.

Plaatsing of herstel door Glashandel Markendaal

Als u zelf geen handige doe-het-zelver bent, kunt u ook een van onze professionals een glas op maat laten zetten of glas laten herstellen. Wij maken graag een keer een afspraak om dit voor u te doen. Als u spoedig nieuw glas op maat nodig heeft, kunt u ook onze spoedservice bellen via 076 521 25 52. Deze is 24 uur per dag bereikbaar en komt meteen naar u toe. Ook een gewone afspraak om glas op maat te laten plaatsen in Breda kan worden gemaakt door te bellen naar bovenstaand nummer.

Ons assortiment

Bekijk het productaanbod

Neem contact op