Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'gnm_adding_scripts' not found or invalid function name in /var/www/vhosts/markendaalglas.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Glas kopen Breda

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Wanneer u glas van hoogwaardige kwaliteit wilt kopen, komt u naar de glasspecialist in Breda. Glashandel Markendaal is dé glasspecialist in het leveren van glas, het zetten en bewerken van glas en we beschikken zelfs over een razendsnelle spoedservice. De afgelopen jaren hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd dat bestaat uit particulieren, overheidsinstellingen, winkelketens, beheermaatschappijen, gemeentes en andere bedrijven. De kwaliteit die wij leveren is te merken aan ons exclusieve samenwerkingsverband met een divers aantal verzekeraars.

Kwalitatief glas kopen bij glasspecialist in Breda

Glashandel Markendaal uit Breda biedt u vele mogelijkheden als u glas wilt kopen. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende typen glas:

  • Draadglas;
  • Dubbel glas;
  • Gehard glas;
  • Gelaagd glas;
  • Sierglas.

Dit is slechts een kleine greep uit onze voorraad. Wij kunnen bijvoorbeeld ook voorzetramen en ventilatieroosters plaatsen voor een gezonde leefomgeving, tevens plaatsen wij kunststof dakplaten op schadegevoelige plaatsen. Wanneer u een handige doe-het-zelver bent, kunt u het glas en bijbehorende producten kopen bij Glashandel Markendaal in Breda. Onze professionele glaszetters komen ook graag het glas plaatsen. Dit is ook een van de flexibele kanten van de glasspecialist. Wilt u meer informatie over de diensten die Glashandel Markendaal voor u kan leveren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076-521 25 52. De glasspecialist staat u met alle enthousiasme te woord.

Ons assortiment

Bekijk het productaanbod

Neem contact op