Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'gnm_adding_scripts' not found or invalid function name in /var/www/vhosts/markendaalglas.nl/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Gehard glas op maat

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Zoekt u gehard glas op maat? Glashandel Markendaal heeft dit glas vrijwel altijd op voorraad. Wanneer dit niet het geval is, kunnen wij het meteen bestellen en is het vaak nog dezelfde dag in huis. Als u het glas dringend nodig heeft, bijvoorbeeld omdat uw raam helemaal kapot is, dan regelen wij dat er zo snel mogelijk nieuw gehard glas op maat kan worden geplaatst.

Gehard glas op maat snel geplaatst door Glashandel Markendaal

Gehard glas is bewerkt glas. Na het slijpen en boren wordt dit glas opnieuw verhit tot 600°C. vervolgens wordt het nauwkeurig afgekoeld. Dit zorgt ervoor dat het glas een andere spanning krijgt. Door deze andere spanning breekt het glas op een andere manier. Het valt uiteen in kleine ongevaarlijke stukjes. Door deze bewerking kunnen wij gehard glas op maat niet direct uit voorraad leveren. Wij zorgen echter wel dat het glas zo snel mogelijk gereed is en bij u geplaatst kan worden.

Een uitstekende reputatie

Glashandel Markendaal heeft een goede reputatie opgebouwd in omgeving Breda. Wij werken niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven, overheidsinstellingen, gemeentes, winkelketens en beheermaatschappijen. We hebben zelfs een exclusief samenwerkingsverband met een aantal groet verzekeraars. Zij waarderen allen de kwaliteit die wij leveren. Bovendien werken wij met een spoedservice. 24 uur per dag kunt u ons bereiken. Wij komen dan nog dezelfde dag om glas te herstellen of te vervangen. Deze spoedservice is bereikbaar via 076 521 25 52. Dit telefoonnummer kan ook worden geraadpleegd voor het inplannen van andere afspraken of voor vragen.

Ons assortiment

Bekijk het productaanbod

Neem contact op