24 uur glasservice Breda

Topkwaliteit

Snelle levering

Uitstekende service

Glashandel Markendaal levert 24 uur glasservice in Breda. Wij kunnen op een zeer korte termijn glasschade herstellen. Wanneer u ons belt, staan wij binnen afzienbare tijd bij u voor de deur. Onze service is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. U kunt ook bij ons terecht voor het leveren van glas, het laten zetten van glas en het bewerken van glas.

Glashandel Markendaal: uitstekende 24 uur glasservice in Breda

Als er onverwachts glasschade is, wilt u natuurlijk niet tot de volgende dag of zelfs nog langer moeten wachten voordat u geholpen kunt worden. Gelukkig is dit niet het geval bij ons. Wij leveren 24 uur per dag glasservice in Breda en zorgen dat we u snel kunnen helpen. U hoeft alleen maar te bellen en we komen eraan. We zijn bekwaam om verschillende soorten glas te leveren, zetten en bewerken. Zo werken wij naast floatglas ook met:

  • Sierglas;
  • Draadglas;
  • Gelaagd glas;
  • Gehard glas.

Ook kunnen wij kunststof plaatsen als alternatief voor glas als het om schadegevoelige plaatsen gaat.

Neem contact met ons op!

Als u interesse heeft in de service van Glashandel Markendaal, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 076 521 25 52. Wij kunnen dan snel een afspraak maken om bij u langs te komen. Als u dringend hulp nodig heeft en gebruik wilt maken van onze 24 uur glasservice in Breda kunt ook naar bovenstaand nummer bellen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs!

Ons assortiment

Bekijk het productaanbod

Neem contact op